eur:
395.45
usd:
365.45
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Belegyezett a cenzúrába a Rolling Stones

Kisebb botrányt kavart, hogy lekeverték a közvetítés hangját a Rolling Stones előadása alatt a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság hétfő hajnalban játszott döntőjének szünetében. A legendás brit zenekar három dalt játszott, ám a szervezők úgy döntöttek, hogy csak képet adnak, amikor általuk "szexuálisan szókimondónak" tartott szövegrészhez ér Mick Jagger énekes. Most kiderült: a Stones tudott a dologról és bele is egyezett.

Hagyományosan az amerikai televíziós egyik csúcseseményének számít a profi amerikaifutball-bajnokság döntője. A Super Bowl szünetében zenélni komoly megtiszteltetés, ráadásul a rekordnézettség minden előadónak jól jön.

A magyar idő szerint hétfő hajnalban játszott döntőn idén a Rolling Stones lépett fel, ám a közvetítés nézői alighanem meglepődtek, amikor a legendás brit zenekar előadása közben néha elment a hang.

Mint kiderült, a hiba nem a készülékekben volt – a szervezők egyszerűen cenzúrázták az élő közvetítésben elhangzottakat, köszönhetően az öt másodperces késleltetésnek.

A Stonest nem zavarta

A Nemzeti Futball Liga (NFL) szóvivője szerint már a múlt hét folyamán megszületett a döntés. „A Stones tudott róla és nem zavarta őket”- fogalmazott Brian McCarthy szóvivő.

A brit zenekar – melynek szóvivője elérhetetlennek bizonyult – három számot adott elő. A Start Me Up és a Rough Justice szövegét a szervezők „szexuálisan szókimondónak” tartották, az (I Can’t Get No) Satisfaction című klasszikust viszont megkímélték.

Janet Jackson melle

Tavalyelőtt Janet Jackson kivillanó keble okozott emlékezetes botrányt, melynek következtében a közvetítő CBS televíziót több mint fél millió dollárra büntették.

A Super Bowl éjszakáján hagyományosan nagy sztárok lépnek fel a mérkőzés szünetében, az elmúlt években többek között vendég volt Paul McCartney és a U2 is.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×