eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Karácsony a múzeumban

Ingyenes tárlatvezetést és karácsonyi dalestet is szerveznek néhány budapesti múzeumban az ünnepek alatt.

A jövőre fennállásának századik évfordulóját ünneplő Szépművészeti Múzeumban december 22-én 19 órától Nől a dér, álom jár címmel Sebestyén Márta és Tolcsvay László ad karácsonyi koncertet.

A múzeum+ néven futó rendezvénysorozat folytatódik: csütörtökön késő esti nyitva tartással, Jazz szalonnal, tárlatvezetésekkel és különleges programokkal várják az érdeklődőket a Szépművészeti Múzeumban.

A Magyar Nemzeti Galéria ingyenes karácsonyi tárlatvezetésén december 23-án és 24-én a karácsonnyal kapcsolatos műalkotásokat mutatják be az érdeklődőknek.

A Magyar Nemzeti Múzeum két időszaki kiállítást is kínál: január 29-ig tart nyitva a Szellemi családfa című tárlat, amely a tanár-diák szellemi rokonság szerepére hívja fel a figyelmet.

A másik időszakos kiállítás a Rohanjunk a rohanó időkkel címet viseli, és az 1885-1920 közötti időszakot, a reklámplakátok aranykorát mutatja be.

Az Iparművészeti Múzeum dísztermében december hátralévő napjaiban lehet még megnézni Pápai Lívia kárpitkiállítását.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×