eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Hét jelölés a meleg cowboyoknak

A két egymásba szerető cowboyról szóló Brokeback Mountain című amerikai romantikus film kapta a legtöbb, hét jelölést az Arany Glóbusz-díjra, amelyet hagyományosan az Oscar előfutárának tekintenek.

A hét jelölés között van a legjobb drámai alkotásnak, a legjobb drámai színésznek (Heath Ledger), a legjobb drámai színésznőnek (Michelle Williams) és a legjobb rendezőnek (Ang Lee) járó díj.

A legjobb drámai film díjára jelölték Az elszánt diplomata című thrillert, az egyesült államokbeli kommunistaüldözés időszakáról szóló Good Night and Good Luck című alkotást, az Erőszakos múlt című gengszterfilmet és a Match Point című vígjátékot.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

A 21 éves Muhari Eszter 15-14-re legyőzte az észt Nelli Differtet, s ezzel bronzérmes lett a párizsi olimpia női párbajtőr egyéni számában. A nap során öt asszójából négyet megnyert, élete eddigi legnagyobb sikerét érte el.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×