eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána
Billie Eilish amerikai énekesnő érkeznek a Grammy-díjak 62. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. január 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Taylor Swift, Hulk Hogan és Kid Rock után Billie Eilish is színt vallott

Taylor Swiftet követően kedden újabb popsztár, Billie Eilish is bejelentette, hogy a demokrata párti Kamala Harrist és Tim Walzot támogatja az amerikai elnökválasztáson. Több más híresség korábban a Republikánus Párt jelöltje, Donald Trump volt elnök mellett állt ki.

„Kamala Harrisre és Tim Walzra szavazunk, mert az abortusz jogáért és a fogamzásgátlási lehetőségekért, valamint a környezetvédelemért és a demokráciáért küzdenek” – jelentette ki Eilish fivérével, Finneasszal közösen felvett videón, amelyet az X-en és az Instagramon osztottak meg.

„Úgy voksoljatok, mintha az életetek múlna rajta, mert pontosan erről van szó” – hangoztatta az amerikai énekesnő, akinek testvérével közösen több mint 130 millió követője van a közösségi oldalakon.

Harris kihívója a november 5-én esedékes amerikai elnökválasztáson a republikánus párti Donald Trump volt elnök, akit szintén több híresség is támogatásáról biztosított. Jelöltté választásakor Hulk Hogan korábbi pankrátor a színpadon személyes hősének nevezte a korábbi elnököt, aki mellett kiállt Kid Rock rockzenész és pénteken Nicky Jam reggaeton és latin pop előadó is a republikánus jelöltet biztosította támogatásáról. Azealia Banks rapper és énekes szintén úgy nyilatkozott, hogy az elnökválasztáson Donald Trumpra szavaz.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×