eur:
392.82
usd:
353.92
bux:
72427.48
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor
05 September 2024, Berlin: Fire and rescue services work at a crime scene. A 42-year-old man was killed by gunfire in the SchĂśneberg district of Berlin and two other men were injured. A homicide squad and the public prosecutors office have taken over the investigation, according to the police. Photo: Michael Ukas/dpa (Photo by Michael Ukas/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Michael Ukas/picture alliance via Getty Images

Rejtélyes gyilkosság a berlini éjszakában

Egy ember meghalt, ketten pedig megsebesültek Berlinben egy csütörtök hajnali lövöldözésben – közölte a helyi rendőrség.

Egy ember meghalt, ketten pedig megsebesültek Berlinben egy csütörtök hajnali lövöldözésben – közölte a rendőrség.

A lövéseket egy mozgó autóból adták le a német főváros Schöneberg nevű kerületében, egy vöröslámpás negyedként ismert környéken hajnali 1 óra körül. A mentők és a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Egy 42 éves férfit próbáltak újjáéleszteni, de már nem tudtak rajta segíteni, rövid időn belül a mentőautóban életét vesztette. Két hasonló korú sebesült férfit kórházba szállítottak, egyiküket súlyos, másikukat könnyebb sérülésekkel.

Az egyik sebesült a halálos áldozat kísérője volt, a másik sajtójelentések szerint nagy valószínűséggel egy arra kerékpározó férfi volt, aki nem ismerte a másik két áldozatot.

Az eset hátteréről egyelőre nem tudni részleteket. A tettesek elmenekültek a helyszínről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×