eur:
395.54
usd:
360.28
bux:
71673.12
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
Wizz Air. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Kénytelen kerülni a Wizz Air néhány járata

A háborúk miatt hosszabb menetidőkkel járnak a légitársaság egyes gépei.

A Wizz Air továbbra is üzemelteti járatait Dubajba és Abu Dhabiba, azonban a Közel-Keleten kialakult helyzetre való tekintettel, biztonsági okokból módosított útvonalon közlekednek. Járataik ezentúl Szaúd-Arábia és Egyiptom felett repülnek, elkerülve Irak légterét - közölte a piacesprofit.hu.

Az új útvonal miatt technikai megállót tartanak Larnacán, ahol a repülőgépek üzemanyag-feltöltését végzik, illetve friss személyzet száll a fedélzetre. Azok az utasok, akik közvetlenül a Wizz Air felületein (pl. honlap, applikáció) keresztül vásárolták jegyüket, automatikusan értesítést kapnak a hosszabb menetidőről - írja a portál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Zelenszkij minden eddiginél tovább menne Oroszország támadásában, tudhattak a nyugatiak Kijev közelgő akciójáról – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Zelenszkij minden eddiginél tovább menne Oroszország támadásában, tudhattak a nyugatiak Kijev közelgő akciójáról – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arra kéri a szövetségeseit, hogy engedélyezzék a nagy hatótávolságú csapásokat Oroszországon belüli célpontokra. Ezzel is tovább gyengítené Vlagyimir Putyin háborúját. Az ukrán elnök főtanácsadója, Mihajlo Podoljak a The Independentnek adott interjújában kifejtette Ukrajna meglepetésszerű támadásának okait Oroszország területe ellen. A beszélgetés közben több olyan információ is elhangzott, amely eddig nem volt ismertek a szélesebb közönség előtt. Azt is elmondta, hogy Kijev titkos csatornákon keresztül tájékoztatta a nyugati hatalmakat, hogy mire készülnek Kurszknál. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×