eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
A view of the scene in Ashlyn Close, Bushey, Hertfordshire, where the wife and two daughters of a BBC sports commentator have been killed in a crossbow attack at their home. Carol Hunt, 61, who was married to BBC Five Live racing commentator John Hunt, and two of their daughters died in Ashlyn Close, Bushey, Hertfordshire, on Tuesday evening. A manhunt has been launched for Kyle Clifford, 26, from Enfield, north London, who is wanted by detectives investigating the murders of the three women. Picture date: Wednesday July 10, 2024. (Photo by Jonathan Brady/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Jonathan Brady/PA Images via Getty Images

Vége a hajtóvadászatnak: sérülten kapták el a BBC-szakértő családtagjait megölő gyilkost

Elfogták szerda este Londonban azt a gyanúsítottat, aki a rendőrség feltételezése szerint megölte a BBC rádió vezető lovassport-kommentátora, John Hunt feleségét és két lányát.

A 61 éves Carol Hunt, a 28 éves Hannah Hunt és a 25 éves Louise Hunt a rendőrség szerdai tájékoztatása szerint előző éjjel vesztette életét "számszeríj és valószínűleg egyéb fegyverek" okozta sérülések miatt a család északnyugat-londonhoz közeli Bushey-ben található otthonában.

A Scotland Yard a hármas gyilkosság ügyében egy 26 éves, Kyle Clifford nevű gyanúsított ellen adott ki körözést.

Cliffordot szerda este hatalmas kiterjedésű hajtóvadászat után, az észak-londoni Enfield kerületben fegyveres rendőri egységek

egy temetőben találták meg és vették őrizetbe

- tudósított a BBC.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a gyanúsítottat sérülten találták meg és orvosi ellátásban részesítették. Sérüléseinek okát és súlyosságát a közlemény nem részletezi, de azt leszögezi, hogy az elfogás közben nem történt rendőrségi fegyverhasználat.

Az 58 éves John Hunt, aki korábban a rendőrség kötelékében szolgált, két évtizede a főleg sport- és közéleti műsorokra szakosodott BBC 5 Live rádióállomás lóverseny-közvetítéseinek vezető szakkommentátora.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×