eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Az Amazon internetes kiskereskedelmi óriásvállalat raktárának bejárata az Illinois állambeli Waukeganben 2021. február 2-án. Az Amazon bejelentette, hogy Jeff Bezos vezérigazgató az év során lemond posztjáról, és helyét Andy Jassy, az Amazon internetes kiskereskedelmi vállalat felhő alapú platformjáért felelős Amazon Web Services (AWS) vezetője veszi át.
Nyitókép: MTI/EPA/Tannen Maury

Hadat üzen az Amazon a Temunak és a Sheinnek

Új szekciót tervez indítani az Amazon az olcsó divatcikkeknek és egyéb áruknak, hogy felvegye a versenyt a kínai webáruházakkal.

A Temu és a Shein az utóbbi években egyre nagyobb mértékben növelte jelenlétét az Egyesült Államokban, és az olcsó ruházati, elektronikai, háztartási és egyéb termékekkel jókora szeletet hasított ki az e-kereskedelmi piacból - írja a Portfolio.

Az Amazonnak a jelek szerint elege lett a kínai webárházak térhódításából, és válaszlépésként egy új részleget hoznak létre a weboldalon - erről szerdán egy kizárólag kínai eladók számára rendezett meghívásos konferencián beszélt a vállalat.

A prezentáció alapján az Amazon új szekciójában márkajelzés nélküli termékek egész sora lesz megvásárolható, sok esetben 20 dollár alatti áron.

Az óriásvállalat a termékeket közvetlenül Kínából szállítja majd az Egyesült Államokba, azzal a céllal, hogy azokat 9-11 napon belül eljuttassa a megrendelőkhöz.

Az Amazon árfolyama idén már 27 százalékot emelkedett, és történelmi csúcson áll. A szerdai 3,9 százalékos emelkedéssel az Amazon belépett a kétezer milliárd dolláros piaci értékű cégek klubjába.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×