eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Thomas Hohn német motoros akkor szenvedett balesetet, amikor Orbán Viktor konvoját kísérte. Forrás: Facebook / LUDWIGSBURG24 I ONLINE NACHRICHTEN
Nyitókép: Forrás: Facebook / LUDWIGSBURG24 I ONLINE NACHRICHTEN

Egész Stuttgart gyászolja az Orbán Viktor kíséretében meghalt rendőrt

Thomas Hohn 30 évig volt a motorosszázad tagja és ezalatt mintegy 600 000 kilométert tett meg, ami 15 világ körüli útnak felel meg.

A rendőr a labdarúgó-Európa-bajnokság alatt is dolgozott, hétfőn 20 000. alkalommal ült szolgálati motorjára, és Orbán Viktort kísérte a repülőtérre. Ez volt az utolsó útja, hiszen az úton balesetet szenvedett és elhunyt - írja a BILD német újság nyomán a BLIKK.

Hohn munkáját mindenki elismerte. Fáradhatatlanul járőrözött kollégáival, hogy megtalálják az illegálisan tuningolt autókat és motorkerékpárokat. Ha megállítottak egyet, a főfelügyelő alaposan szemügyre vette a járművet. Egy kollégája a BILD-nek elmondta: "Senki sem tudott annyit, mint ő. Ha egy járműalkatrész nem felelt meg az előírásoknak, azt felismerte".

A rendőr országszerte kampányolt a zajszennyezés ellen. Előadásokat tartott és bírálta, hogy a motorok manapság hangosabbak, mint valaha. "Motorozás közben élvezni kell a természetet és nem szabad zajt csapni" – nyilatkozta tavaly Hohn a Stuttgarter Zeitungnak.

Markus Eisenbraun stuttgarti rendőrfőnök azt nyilatkozta: "Egy olyan kollégát veszítettünk el, akit egész Németországban nagyra becsültek. Mélyen megrendültünk. A tragédia az, hogy önként hosszabbította meg a szolgálatát a labdarúgó-Európa-bajnokság idejére".

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×