eur:
394.91
usd:
368.79
bux:
71764.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Wikipédia/Juke Schweizer

Meghalt egy ember a Schiphol reptéren, mert beszippantotta egy gép hajtóműve

Meghalt egy ember, aki az amszterdami Schiphol repülőtéren egy repülőgép hajtóművébe került - közölte a KLM holland légitársaság.

A repülőt éppen felkészítették a dániai Billundba való indulásra, amikor a már járó hajtómű beszippantotta az áldozatot. A KLM nem ismertetett részleteket az elhunytról, ahogy a baleset részleteiről sem.

A holland határőrrendőrség, amely a repülőterek biztonságáért is felel, közölte, hogy a gép utasait rendben lekísérték az utasszállítóról, az incidenst kivizsgálják. A KLM közölte, hogy az eset szemtanúit "segítségben részesítik".

A Schiphol repülőtér az X-en rövid közleményt publikált, amely szerint "borzasztó" eset történt a repülőtéren, és együttéreznek az áldozat hozzátartozóival, valamint a szemtanúkkal.

A holland sajtó jelentése szerint a gép a KLM Cityhopper nevű leányvállalatának egyik Embraer típusú rövid hatótávolságú utasszállítója. A NOS rádió honlapján megjelent felvételeken tűzoltóautókat és mentőket lehetett látni az indulási terminál közelében parkoló repülő körül.

(A nyitókép illusztráció - a KLM Cityhopper egy Embraer E-190 típusú gépe.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 28. 10:58
×
×
×
×