eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Close up on an adult black males hand holding a knife
Nyitókép: Martin Chavez/Getty Images

Egy embert megölt, egyet pedig megsebesített egy késes támadó

A Bordeaux-i rendőrök lelőtték a támadót, egyelőre nincs szó terrortámadásról. Lapértesülések szerint egy vita fajult el.

Egy embert megölt és legkevesebb még egyet súlyosan megsebesített egy férfi késsel a délnyugat-franciaországi Bordeaux központjában - jelentette a BFM TV szerdán rendőrségi forrásokra hivatkozva.

A BFM TV szerint a rendőrök a támadót lelőtték. A rendőrség egyelőre nem gondolja, hogy terrortámadás történt volna - jelentette a francia hírtelevízió.

Nem egészen négy hónappal az olimpiai játékok előtt Franciaországban a legmagasabb szintű biztonsági készültség van érvényben.

A Paris Saint-Germain-FC Barcelona labdarúgó mérkőzés szerda este megerősített biztonsági intézkedések mellett kezdődött meg a francia fővárosban, Párizsban, miután fenyegetés érkezett az Iszlám Állam terrorszervezettől.

A Le Monde tájékoztatása szerint heves szóváltás előzte meg a támadást, ami verekedésig fajult. A sérült és az áldozat algériai állampolgárok - tette hozzá az Index.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×