eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Rodrygo Goes, a Real Madrid új, brazil csatára a spanyol labdarúgóklub otthonában, a madridi Santiago Bernabéu Stadionban tartott bemutatásán 2019. június 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo

Fordulat a Rodrygo-kégli kirablása ügyében

Futballisták kifosztására szakosodott bandát fülelt le a spanyol rendőrség Madridban.

Az akció során hat embert vettek őrizetbe. A betörők az alapján választották ki áldozataikat, hogy a játékosok - továbbá hozzátartozóik és barátaik - milyen fotókat és videókat posztoltak a labdarúgók otthonairól a közösségi médiában.

A bűnbanda tagjai az elmúlt két évben legalább nyolc rablásért tehetők felelőssé, mindegyiket a főváros előkelő negyedeiben követték el. Egy tavaly májusban történt betörés során az elkövetők félmillió euró értékű ékszerrel és karórával távoztak, az eltulajdonított tárgyakat pedig a feketepiacon értékesítették.

A razzia során a rendőrök tíz órát, több ékszert, 3300 euró készpénzt és légpisztolyokat foglaltak le.

Az ügyben érintett futballisták között van a Real Madridot erősítő Rodrygo és a Rayo Vallecanóban szereplő Radamel Falcao is.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×