eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Unsplash.com

Játékautomatában esett csapdába egy kisfiú – videó

Állítólag egy szempillantás alatt mászott be a plüssök közé, kijönni azonban már nem tudott.

Kalandvágyó hároméves gyereket mentettek ki egy plüssfigurákat árusító automatából egy queenslandi bevásárlóközpontban, miután a kisfiú úgy döntött, bemászik a kidobó ajtón, hogy elérje a számára tetsző játékot – írja a The Guardian nyomán a Hirado.hu.

A helyi rendőrség közzétett egy videót a látszólag kicsit sem izguló Ethanről, akit hegynyi Hello Kitty-s plüssfigura vett körül, miközben a hatóság emberei azon töprengtek, hogyan tudnák őt kiszabadítani. Végül az üveg betörése mellett döntöttek, így megkérték a gyereket, hogy másszon át játékokon, forduljon el, és takarja el a szemeit. A kisfiút végül sérülés nélkül kiemelték a gépből, és még választhatott is egy játékot az automatából.

Ethan édesapja, Timothy Hopper csütörtökön újságíróknak elmesélte, hogy fia egy szempillantás alatt került a gépbe, épp csak hátat fordított neki: „Imádja a plüssfigurás automatákat. Mint mindig, most is kinyitotta a csappantyút, aztán a másodperc töredéke alatt bemászott a gépbe, az ajtó pedig becsukódott mögötte. Felállt, rájött, mi történt, és ő volt a játékhegy királya.”

Az automatát üzemeltető cég képviselője elmondta, soha hasonló nem történt egy gépük esetében sem, de most van min gondolkodniuk, hogy a jövőben elkerüljék a hasonló eseteket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×