eur:
397.98
usd:
359.8
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra
Nyitókép: YouTube/Persbureau District8

Csatornába zuhant egy magyar rendszámú autó Hollandiában - videó

A sofőr meghalt és találtak még két női holttestet.

December 10-én, vasárnap reggel egy magyar rendszámú személygépkocsi ismeretlen okból a vízbe zuhant a hollandiai Oostpoortweg közelében - írta meg az Index a helyi rendőrségre és egy olvasói fotóra hivatkozva.

A rendőrségre nem sokkal reggel 5 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy egy jármű van a vízben. A helyszínre számos mentőautó és búvárok, valamint darus kocsi is érkezett. A holland rendőrség közlése szerint egy utas saját erejéből kimászott a kocsiból, a tűzoltók segítségével jutott partra, kórházba került. A sofőrt búvárok szabadították ki, a mentők kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni.

A tűzoltóság búvárai az autó kiemelése után átkutatták a csatornát, és a balesettől mintegy 100-150 méterre két női holttestet találtak. Az nem világos, hogy velük mi történt, felmerült, hogy akár a kocsi utasai is lehettek.

A baleset oka, valamint a sérült férfi és az elhunytak személyazonossága egyelőre ismeretlen.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×