eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump volt amerikai elnök a Hartsfield-Jackson Atlantai Nemzetközi Repülőtérre érkezik 2023. augusztus 24-én, hogy feladja magát. Trumpot ezután a börtönben bűnügyi nyilvántartásba vették, majd óvadék ellenében távozhatott. A volt elnök és 18 munkatársa ellen egy georgiai kerületi ügyész büntetőeljárást indított a 2020-as választások eredményének megváltoztatására irányuló kísérlet vádjával.
Nyitókép: MTI/AP/Alex Brandon

Donald Trump üzent a magyaroknak Orbán Viktorról

Magyarország csodálatos emberei szerencsések, hogy övék Orbán Viktor - mondta a közösségi médiában Donald Trump.

A volt amerikai elnök is reagált arra az interjúra amelyet Orbán Viktor adott Tucker Carlsonnak Budapesten.

A 24.hu felidézi, hogy a magyar kormányfő a beszélgetés egy pontján, amikor az ukrajnai háború volt a téma, úgy fogalmazott, „Trump az, aki megmentheti a nyugati világot, és talán az emberiséget is az egész Földön”, szerinte csak az ő visszahívása jelenti a kiutat a háborúból.

Donald Trump a saját közösségi oldalán azt írta: "Orbán Viktor nagy vezető és ember. Magyarország csodálatos emberei szerencsések, hogy az övék!".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×