eur:
388.14
usd:
360.22
bux:
0
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Nyitókép: Crew Illegal/YouTube

Könnyűszerrel lenyomta a Lamborghinit ez a Skoda – videó

Az biztos, hogy az épített Octavia tulaja elégedett lehet az autójával.

Egy több mint 2 éves videót osztott meg minap a Totalcar, amin az látható, hogy egy Lamborghini Huracán sofőrje egy fehér, a hátsó légterelőtől eltekintve tucatautónak tűnő, ráncfelvarrás utáni 2-es Octaviát hívott ki gyorsulási versenyre.

A Lamborghiniből készített felvételen az látszik, ahogy az autópályán elkezd gyorsulni a Huracán és az Octavia, a végeredmény pedig igen meglepő. A repülőrajtból induló, rögtönzött versenyen a Skoda magabiztosan lenyomja a Lambót. Valószínű, hogy nem egy véletlen találkozásról van szó, hanem tudatosan mérték össze a tuningolt Skodát és az olasz szupersportautót – teszik hozzá.

Az nem derül ki, hogy mi van a második generációs Octavia motorterében, de olyan 600-800 lóerőre tippeli az autós szakportál, ami már elég lehet a Huracán Performante 640 lóereje ellen. Azt viszont biztosra veszik, hogy a Skoda összkerekes volt, mivel ekkora teljesítmény mellett még autópályatempónál is elforgatná maga alatt az első kerekeket.

Megjegyezik azt is, hogy ez a verseny csak arról szól, hogy egyenesben melyik lép nagyobbat. Bármilyen más helyzetben a Lamborghini mérnöki műremeke egyértelműen összemérhetetlen egy tuningolt Skodával. Mindenesetre az biztos, hogy az épített Octavia tulaja elégedett lehet az autójával.

Címlapról ajánljuk
Elemzők az Arénában: Magyar Péter pártja az ellenzék legnagyobbja lett

Elemzők az Arénában: Magyar Péter pártja az ellenzék legnagyobbja lett

A Tisza Párt vezetője számára a szervezetalkotás lehet a legnagyobb kihívás 2026-ig, de ha megmarad a politikában, akár Orbán Viktor kihívója is lehet – értékelt Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és Závecz Tibor, a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszéltek a műsorban Karácsony Gergely főpolgármester és kihívóinak júniusi esélyeiről is.

Hszi Csin-ping: Kína támogatja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután fogadta a Kínai Népköztársaság elnökét, Hszi Csin-pinget. A tárgyalások után az előzetes hírek szerint mintegy másfél tucat megállapodást írtak alá, majd sajtónyilatkozatot tett a két vezető. Orbán Viktor felsorolta az ágazatokat, amelyekben megállapodások jöttek létre. Hszi Csin-ping kiemelte: stratégiai partnerséget köt a két ország, amellyel arany útra terelik a kínai–magyar kapcsolatokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×