eur:
392.67
usd:
360.62
bux:
72042.94
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland
Nyitókép: Forrás: Pixabay.com

Repülőgép-szerencsétlenség az Egyesült Államokban

Öten meghaltak az arkansasi Little Rock város közelében történt repülőgép-szerencsétlenségben helyi idő szerint szerda délután.

A Beech BE20 típusú kétmotoros kisgép közvetlenül a felszállás után zuhant le, a fedélzeten tartózkodó öt személy, köztük a pilóta életét vesztette. A repülő a Bill és Hillary Clinton nemzeti repülőtérről az Ohio állambeli Columbusba tartott.

A hatóságok nem hozták nyilvánosságra az utasok névsorát, ugyanakkor a helyi CTEH környezetvédelmi tanácsadó cég jelezte: az öt személy - köztük a pilóta - az ő alkalmazottja volt.

A katasztrófa idején erős széllökéseket mértek a térségben, és a nyomozók feladata annak megállapítása, hogy az időjárás közrejátszott-e a tragédiában.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját
Tudósítónktól

„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját

Az amerikai republikánus jelöltállító konvenció helyszínére indult el Donald Trump, aki ellen sikertelen merényletet kísérelt meg egy fiatal fegyveres szombaton. Az FBI szerint magányos támadó volt. Közben komoly bírálatok érték az elnöki testőrséget.

Euro 2024 - számadás: A spanyolok végigverték Európa elitjét

A torna legjobb csapata diadalmaskodott a 2024-es Európa-bajnokságon, a spanyol válogatott mind a hét mérkőzését megnyerte a tornán. Ritka menetelés végén ült fel a trónra: legyőzte, illetve kiejtette a rendező német csapatot, az előző torna két döntősét, a francia és az olasz válogatottat, s a legnagyobb esélyesek közé sorolt francia csapatot, a horvát, az albán és a georgiai együttest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×