eur:
393.49
usd:
364.33
bux:
71840.29
2024. július 4. csütörtök Ulrik
CATANZARO, ITALY - AUGUST 05: Richard Gere and Alejandra Silva attend the Magna Graecia Film Festival 2022 at Arena on August 05, 2022 in Catanzaro, Italy. (Photo by Ernesto Ruscio/Getty Images)
Nyitókép: Getty Images/ Ernesto Ruscio

Richard Gere lábadozik, miután tüdőgyulladással kórházba került

A 73 éves színész akkor lett rosszul, amikor a héten feleségével, Alejandra Silvával és gyermekeikkel kirándult Mexikóban.

Richard Gere-t az éjszaka folyamán tüdőgyulladással kórházba szállították, miközben családjával nyaralt a mexikói Nuevo Vallarta közelében – írja a New York Post.

Elutazásuk előtt a színésznek erős köhögése lett, ami a mexikói kintléte alatt súlyosbodott. Végül bejelentkezett egy kórházba, ahol tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála. Miután egy éjszakát a kórházban töltött, másnap hazaengedték, és antibiotikumokat írtak fel neki.

Felesége, Alejandra Silva csütörtökön egy bejegyzésben említette Instagramon, hogy a család nemrég betegeskedett. "Ma már sokkal jobban érzi magát! A legrosszabb már elmúlt! Köszönjük mindenkinek a kedves üzeneteket, nagyon értékeljük őket!" – írta a legfrissebb posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alejandra Gere (@alejandragere) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Rejtett diszkrimináció – Az idősek sajnos Magyarországon láthatatlanok

Rejtett diszkrimináció – Az idősek sajnos Magyarországon láthatatlanok

A sajtóban megszaporodtak azok a híradások, melyek szerint a nyugdíj mellett dolgozók száma tíz év alatt megnégyszereződött. Az elemzők jelentős része szerint a nyugdíjak annyira alacsony összegűek, hogy egyre több nyugdíjas kényszerül a megélhetése érdekében a nyugdíj mellett is dolgozni, és emiatt emelkedik jelentősen a nyugdíjas dolgozók száma. Vajon valóban ez a helyzet? 2. rész.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×