eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lionel Messi argentin csapatkapitány lába a csapat dohai edzésén 2022. november 21-én. Argentína másnap Szaúd-Arábia ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának első fordulójában.
Nyitókép: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit

Messi a 95. percben lőtt győztes gólt, Neymar megsérült - videó

Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Neymar, a Paris Saint-Germain brazil válogatott futballistája.

A 31 éves támadónak vasárnap délután a Lille elleni bajnoki mérkőzésen nem sokkal a szünet után csúnyán kifordult a bokája, és bár megpróbált a saját lábán lemenni a pályáról, végül hordágyon vitték le.

A találkozón a PSG 3-2-es hátrányból fordítva 4-3-ra nyert úgy, hogy a hétszeres aranylabdás Lionel Messi a 95. percben szerezte a győztes gólt szabadrúgásból. A hazaiaknál Kylian Mbappé duplázott, és Neymar volt még eredményes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×