eur:
393.1
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Moscow, Russia - March 26, 2019: Aircraft Airbus A320-232(WL) HA-LYT of Wizz Air against blue sky in sunny morning going to landing at Vnukovo international airport in Moscow
Nyitókép: Fotokot197/Getty Images

Egy garázda utas miatt kényszerleszállást hajtott végre egy Wizz Air gép

Utastársát és a személyzet egy tagját is bántalmazta a magyar férfi.

Összesen 18 óra késéssel szállt le a Wizz Air egy járata Budapesten, mivel egy magyar utas verekedésbe kezdett, és utastársát, valamint a személyzet egy tagját is bántalmazta - írja a Budflyer nyomán az rtl.hu.

Egyelőre nem tudni, mi miatt robbant ki a vita a légitársaság Dzsiddából Budapestre tartó járatán, csupán azt, hogy Kairó felett fajult tettlegességig az utas viselkedése. A zűrzavar miatt a kapitány itt kényszerleszállást hajtott végre.

Mivel a járat személyzetének munkaideje közben véget ért, a repülőgép Budapest helyett a ciprusi Larnaca irányába indult tovább, ahonnan az utasokat buszokkal szállították két hotelbe. Másnap három óra késéssel szállt fel a Budapestre induló gép, amely délután fél ötkor landolt Ferihegyen.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×