eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
III. Károly brit király a Nemzetközösség főbiztosainak adott fogadáson a londoni királyi rezidencián, a Buckingham-palotában 2022. szeptember 11-én. Károly édesanyja, II. Erzsébet királynő három nappal korábban, 96 éves korában, uralkodásának 71. évében elhunyt, azóta ő az új uralkodó.
Nyitókép: MTI/AP/PA pool/Victoria Jones

Nyilvánosan kérdezték meg III. Károlytól, fájnak-e neki Harry szavai

A király, valamint Vilmos és felesége először mutatkoztak a nyilvánosság előtt Harry herceg könyvének megjelenése óta, nem is úszták meg kínos kérdések nélkül.

A walesi herceg és felesége a Royal Liverpool Kórházat látogatták meg csütörtökön: érkezésükkor egy újságíró azonnal feltette nekik a kérdést, hogy mit gondolnak a könyvről – írja a Sky News.

A házaspár nem válaszolt, mosolygott, integetett, majd belépett a kórházba.

III. Károly eközben Aberdeenshire-ben látogatott meg helyi közösségeket. Éppen elindult autójával, amikor megkérdezték tőle:

"Bántják a könyvben leírtak?".

A király sem adott választ.

Harry herceg könyve, a Spare (magyarul: Tartalék) kedden került a könyvesboltokba, ezóta most először jelentek meg a királyi család dolgozó tagjai a nyilvánosság előtt.

A kötetben amellett, hogy Harry herceg magánéletéről sok szó esik, apjával, III. Károllyal, illetve bátyjával, a walesi herceggel való kapcsolata is téma.

Harry herceg több interjút is adott a könyv megjelenése kapcsán,

a Spare címet viselő önéletrajz lett minden idők leggyorsabban értékesített nem fikciós kötete.

A megjelenés napján 400 ezer példányt adtak el belőle.

A könyv megjelenésének ellenére a király jókedvűen teljesítette csütörtöki feladatait: kiltet viselve, mosolyogva tette ezt. Vilmos és Katalin kórházi dolgozóknak mondott köszönetet munkájukért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×