eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
2021. november 11-én készült kép Jeremy Renner amerikai színészről a Hawkeye című film bemutatóján, Londonban. A színész képviselője 2023. január 1-jén bejelentette, hogy Renner hóeltakarítás közben balesetet szenvedett otthonában, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Állapota kritikus, de stabil.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer

Jeremy Renner színész kritikus állapotban, mentőhelikopter vitte kórházba

A Marvel-filmek Sólyomszemét alakító Renner a havat takarította - feltehetően a Nevadában található birtokán -, amikor bekövetkezett az eset.

Szóvivője vasárnap közölte, hogy a színész kritikus, de stabil állapotban van balesetét követően. A Deadline információi szerint helikopterrel kellett Rennert kórházba szállítani - írja a The Guardian.

"Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van egy, az időjárással kapcsolatos balesetben szerzett sérülései miatt, melyeket akkor szenvedett el, amikor havat takarított el " - mondta a Hollywood Reporter-nek vasárnap késő este szóvivője, hozzátéve - a színész családja vele van és Renner a lehető legjobb ellátást kapja.

Jeremy Rennert Sólyomszem szerepén túl a Mission Impossible franchise-ból is ismerhetik rajongói, kétszer Oscar-díjra is jelölték a színészt A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért.

Rennernek a Tahoe tónál van birtoka a Sierra Nevada hegységben: ezt a területet szilveszterkor hóvihar sújtotta,

35 ezer otthon maradt áram nélkül a környéken.

A színész december 12-én a Twitteren is megosztott egy fotót, amely azt mutatja, mennyi hó esett akkor a birtoka körül. Instagramján egy hete több videót is megosztott, amelyekben egy hókotró jármű volánja mögött ül, az egyikhez azt a megjegyzést írta, hogy már majdnem elkészült a szánkódombbal, melyet gyerekeinek alakít ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×