eur:
394.82
usd:
365.49
bux:
71445.84
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Adelaide, 2017. szeptember 29.Elon Musk, a Tesla Motors vezérigazgatója a Nemzetközi Űrhajózási Kongresszuson (IAC) az ausztráliai Adelaide-ben 2017. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Morgan Sette)
Nyitókép: MORGAN SETTE

Elon Musk: már nem tartunk rohamtempóban a csőd felé

A krőzus ezt a Twitterrel kapcsolatban mondta.

A Twitter nem megy csődbe egyhamar, nagyjából jó irányba is halad, de azért még sok tennivaló van a közösségi mikroblog körül - mondta el a hétvégén egy podcastban a platform tulajdonosa, Elon Musk.

A vállalatvezető szerint sikerült kordában tartani a kiadásokat, így már nem tartanak rohamtempóban a csőd felé.

A podcastot követően Musk azt írta a mikroblogon, hogy a Twitter még nincs biztonságban, és "sok még a tennivaló". Elismerte, hogy mivel még új a platformon, kezdetben sokszor " mellényúlhat", de úgy vélte, idővel egyre kevesebb hibát fog elkövetni.

Musk október végén vette meg a Twittert 44 milliárd dollárért. Már novemberben, az alkalmazottaknak írt első e-mailjében bejelentette, hogy drasztikus változtatásokat hajt végre. A platform hamarosan száz vezető hirdetőjének felét elvesztette, ami nagy érvágást jelentett a bevételi oldalon.

Pár héttel a Twitter megvásárlása után a milliárdos figyelmeztetett rá, hogy a Twitter esetleg csődbe mehet.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Nem hagyják magukat a kis benzinkutasok – Van eszközük a kormánnyal szemben

Nem hagyják magukat a kis benzinkutasok – Van eszközük a kormánnyal szemben

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy ismét forrósodik a helyzet az üzemanyagpiacon. A kormány figyelmeztette a kiskereskedőket, hogy az árak magasabbak, mint a régiós átlag, és jó lenne elkerülni a további intézkedéseket. Vendégünk volt Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke. A második részben Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével azt vizsgáltuk, hogy miként fejlődtek a magyar megyék a kétezres évek óta, mekkora Budapest előnye a vidékkel szemben, és valóban jó-e az, ha az iparra helyezzük a hangsúlyt a szolgáltatásokkal szemben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×