eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Camera : OLYMPUS OM-D E-M1 MKⅡ DIGITAL CAMERA
Nyitókép: Takosan/Getty Images

Halálos potyautazás: egy repülő futóművénél találtak rá a holttestre

A TUI charterjárata Gambiából repült Londonba.

Az egyelőre azonosítatlan, színes bőrű férfi testét december 4-én a hajnali órákban találták meg: a gambiai fővárosból, Banjulból tartott a gép Gatwick repterére – írja a Sky News.

"A rendőrséget az után hívták ki, hogy december 7-én hajnali 4 óra körül egy Gambiából érkező repülőgép futóművében egy férfi holttestét találták meg a gatwicki repülőtéren. A rendőrök vizsgálódnak, és jelentést készítenek" – tudatta a rendőrség közleményben.

A TUI nem kívánta kommentálni az esetet.

Nem ez az első alkalom, hogy halott potyautasra bukkannak egy repülőn:

2015-ben a holland hatóságok az amszterdami Schiphol repülőtéren találtak egy Afrikából érkező repülőgép futóművében holttestet. 2019-ben egy potyautas állítólag kiesett egy heathrow-i repülőgépből, és egy, a dél-londoni Claphamben napozó ember mellett ért földet. A holttest feltehetően a Kenya Airways Nairobiból induló járatának futóművéből esett ki.

Novemberben három potyautast találtak élve egy hajó kormánylapátján a Kanári-szigeteken, 11 napos, Nigériából induló tengeri utat követően.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×