eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Ambulances outside the Royal London Hospital in Whitechapel, east London, as the government refused to rule out introducing further restrictions to slow the spread of the Omicron variant of coronavirus Picture date: Monday December 20, 2021. (Photo by Jonathan Brady/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Jonathan Brady/PA Images via Getty Images

Haldokló lánya életét próbálta megmenteni a mentős, miközben nem tudta, hogy kiért küzd

Egy kanadai apa teljesen összetört azután, hogy megtudta, autóbalesetben meghalt a lánya. Jayme Ericksont mentősként pont ehhez a balesethez riasztották.

Jayme Erickson csak a műszak végén tudta meg, hogy az a sérült, akiért sokáig küzdöttek nem volt más, mint a saját lánya. Az ügy tragédiája, hogy már nem sikerült megmenteni az életét.

Az albertai férfi később elmondta, hogy teljesen összetört, hiányzik egy darab belőle, de folytatnia kell a munkát, mert ezt várják tőle, ez a hivatása - írja a CNN alapján a magyar RTL.

A beleset úgy történt, hogy a lánya és barátnője megcsúsztak a jeges úton és frontálisan ütköztek egy teherautóval.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×