eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pexels

Sajátos módon tenné vonzóbbá a középső üléseket egy légitársaság

A Virgin Australia légitársaság nemrégiben készített felmérése szerint a megkérdezettek mindössze 0,6 százaléka választaná ezt a helyet önszántából egy repülőn.

Ez azonban megváltozhat annak a nyereményjátéknak hatására, amelyben 60 millió forintnak megfelelő ausztrál dollár értékben nyerhetnek ajándékokat azok, akik hajlandók a középső ülésre kínált helyeket elfogadni. A játék a társaság törzsutasai számára nyitott, egészen 2023. április 23-ig jelentkezhetnek a Virgin Australia applikációján keresztül.

Minden héten kisorsolnak majd valamilyen nyereményt: ezek közt szerepel egy helikopteres kocsmatúra és egy két éjszakás ausztráliai minivakáció is – írja a CNN.

Ezen túl futballmeccsre szóló jegyeket, illetve meccsek előtti ebédeket és azok után szervezett partikra érvényes belépőket is kínálnak a középső ülést vállalóknak. A törzsutasrendszerben érvényes pontokat, illetve magas státuszt is nyerhetnek a résztvevők.

A nyereményjáték meghirdetésekor több kommentelő zseniális ötletnek nevezte az akciót – de sokan arról írtak, semmivel sem lehetne rávenni őket arra, hogy középső ülésen foglaljanak helyet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×