eur:
393.65
usd:
364.56
bux:
71901.44
2024. július 4. csütörtök Ulrik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Flowers and messages are displayed outside the building where a 12-year-old schoolgirl Lola lived, who was brutally killed and whose body was stuffed in a trunk in the 19th district in Paris, France, October 18, 2022. REUTERS/Gonzalo Fuentes
Nyitókép: REUTERS/Gonzalo Fuentes

Egy bőröndben, a házuk udvarán találták meg a 12 éves kislány feldarabolt holttestét

Illegálisan tartózkodott Franciaországban az a nő, aki részese volt egy 12 éves kislány meggyilkolásának Párizsban. A gyereket lehet, hogy szervkereskedők megbízásából ölték meg.

Diákvízummal élt Franciaországban az az algériai nő, aki ellen vádat emeltek gyilkosság miatt. A huszonéves nő vízuma azonban már lejárt, tehát illegálisan tartózkodott Párizsban - írja az Origo. Vádat emeltek egy 43 éves, szintén algériai származású társa ellen is.

A kislányt egyes források szerint megcsonkították. Ami biztos: egy bőröndben egyszerűen kidobták a szerencsétlen kislány holttestét. Múlt héten, pénteken éjjel találták meg a gyerek maradványait - ez már a Telex cikkéből derül ki.

Mind a két lap hosszasan taglalja, hogy a gyerek pár percre lakott az iskolájától, és ezen az úton tűnt el. Pontosabban a feldarabolt holttestét a lakásuknak helyt adó házban találták meg.

Lola Daviet (Gotó: Facebook/Delphine Daviet)
Lola Daviet (Fotó: Facebook/Delphine Daviet)

A hivatalos boncolás azt egyértelműsítette, hogy a gyerek megfulladt, talpára pedig a 0 és az 1 számokat írták. Ez utalhat arra, hogy szervkereskedők megbízásából ölték meg. Mindenesetre az Origo úgy fogalmaz, hogy egyes források szerint a 24 éves nő korábban azzal dicsekedett, hogy emberi szerveket árult. A hatóságok ezt nem tudták megerősíteni.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 11:18
×
×
×
×