eur:
386.62
usd:
355.67
bux:
68854.65
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Nyitókép: Pixabay.com

Lézerrel véste bele monogramját betegei szerveibe

Törölték a nyilvántartásból a - szerinte vicces - birminghami sebészt.

A The Guardianre hivatkozva a 444 azt írja, töröltek a nyilvántartásból egy 57 éves birminghami orvost, miután vallomását követően igazoltnak látták, hogy Simon Bramhall belevéste betegei egyes szerveibe az SB feliratot, vagyis monogramját.

A 2013-ra visszanyúló történet szerint a sebész argon lézert használt hallatlan cselekedeteihoz, amit eredetileg arra használnak, hogy megállítsák a máj vérzését a műtétek során.

Az Orvosi Szakértői Bírósági Szolgálat szerint amit a sebész tett, az "bizonyos fokú szakmai arroganciából fakadt", aláásva a szakmájába vetett közbizalmat.

Bramhall először akkor bukott le, amikor egy másik sebész észrevette a "bevésett" monogramot, le is fotózta a 4 centis írást.

A sebész nem tagadta tettét, de kijelentette, azért járt el így, hogy enyhítse a feszültséget a műtőben. Akkori munkájából egyébként önként távozott 2014-ben.

Címlapról ajánljuk
Mégsem végeznek újabb műtétet Robert Ficón – konzíliumot tartanak

Mégsem végeznek újabb műtétet Robert Ficón – konzíliumot tartanak

A besztercebányai kórház igazgatója számolt be a lőtt sebekkel az intézményben kezelt szlovák kormányfő állapotáról.

Nagyot nézhet, ha kifog egy ilyen új 100-ast

A Magyar Nemzeti Bank alapításának 100. évfordulója alkalmából bocsátottak ki május 16. csütörtökkel különleges előlappal rendelkező 100 forintos címletű érmét. Kétféle emlékérmét is kibocsátanak, melyek közül az ezüst a valaha volt legnagyobb súlyú nemesfém emlékpénz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×