eur:
395.02
usd:
367.08
bux:
71507.87
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Shards of car glass on the asphalt road.
Nyitókép: Berezko/Getty Images

Beindult az autó alatt a felvonóhíd, a mélybe zuhant a család – videó

Katasztrófafilmbe illő jelenet zajlott Belgiumban, a kocsiban egy kisgyerek is utazott.

Egy riasztó videófelvétel azt a pillanatot örökítette meg, amikor egy család autója lecsúszott a felvonóhídról, amikor felemelték alattuk. A 18 másodperces jelenetben egy piros autót látni, amelyben, mint kiderült, hárman ültek, egyikük egy egyéves gyerek. A kocsi a Leuven városában lévő Marie Thumas hídon ragadt, amikor azt elkezdték már felemelni – írta a Hvg.hu a VRT brüsszeli újságra hivatkozva.

Az autó egészen sokáig tartotta magát, egy ponton viszont nagy zajjal lecsúszott és a tetején átfordulva zuhant az aszfaltra.

A tűzoltók végül kiszabadították az utasokat, akik könnyű sérülésekkel megúszták az esetet.

Egyelőre nem tudni, hogyan történhetett a baleset, és hogy a sofőr figyelmen kívül hagyta-e a sorompókat, esetleg volt-e műszaki hiba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×