eur:
393.07
usd:
363.59
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Robert Kelly amerikai R&B énekes (k) érkezik zaklatási perének tárgyalására egy chicagói bíróságra 2019. május 7-én. Kelly ellen 2019. február 22-én tízrendbeli szexuális zaklatásért indítottak eljárást. A gyanú szerint az énekes a szexuális zaklatást négy ember - köztük három tizenéves lány - ellen követte el 1998 és 2010 között.
Nyitókép: MTI/EPA/Tannen Maury

A YouTube törölte R. Kelly csatornáit, miután az énekest elítélték

A popsztár akár élete végéig börtönben maradhat.

R. Kelly összes hivatalos csatornáját eltávolították a YouTube-ról, miután az énekest bűnösnek találta az esküdtszék szexkereskedelem és zsarolás vádjában. A videomegosztó oldalról az RKellyTV-t és az RKellyVevo-t is törölték, R. Kelly pedig soha többé nem hozhat létre és nem birtokolhat más YouTube-csatornát sem – idézi a 444.hu a vállalat közleményét.

A Reuters megkereste Spotify-t, az Apple-t és az Amazont, hogy terveznek-e hasonló lépést hozni platformjaikon, de válasz egyelőre nem érkezett.

R. Kellyt szeptember végén találta bűnösnek az esküdtszék. Az ellene felhozott vádpontok közt szerepelt nemi erőszak, prostitúcióra kényszerítés és gyermekpornográfiával való kereskedés is. Legalább tíz évet börtönben kell töltenie, de a következő, 2022. május 4-i ítélethirdetéskor akár életfogytiglani börtönbüntetésre is számíthat.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×