eur:
393.06
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A romok alól kiemelt túlélőt visznek mentők Isztambulban 2019. február 6-án, miután összedőlt egy többemeletes ház a török nagyvárosban. Legalább egy ember életét vesztette, többen a romok alatt rekedtek.
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Döbbenetes videó, rögzítette a kamera, ahogy összeomlik egy lakóház Isztambulban

Ketten meghatlak, heten megsérültek. Egész éjszaka kutattak a túlélők után.

Összeomlott egy hétemeletes ház szerdán Isztambulban legkevesebb két ember halálát okozva - adták hírül a török hatóságok.

A mentés során hét embert sikerült élve kiszabadítani a romok alól, egyikük állapota válságos. Éjszaka is nagy erőkkel kutattak túlélők után, a helyszínre huszonhat autóval vonultak ki a tűzoltók. Az épületben tizennégy lakás volt, amelyben összesen negyvenhárman laktak. Két szomszédos házat elővigyázatosságból evakuáltak a hatóságok.

Az isztambuli ügyészi hivatal vizsgálatot kezdett az omlás okának feltárására. A lakóház csupán huszonhét esztendős volt, de az már kiderült, hogy a legfelső három szintjét engedély nélkül építették

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×