eur:
401.39
usd:
365.79
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc
Croatias forward Mario Mandzukic (C) celebrates with teammates after scoring his teams second goal during the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. / AFP PHOTO / Yuri CORTEZ / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Nyitókép: (AFP/YURI CORTEZ)

Horvátországi nyaralást kapott a felborított fotós

Talán élete képeit csinálta az a fotós, akit a horvát játékosok lökték fel, mikor Mandzukic gólját ünnepelték az Anglia elleni világbajnoki elődöntő hosszabbításában. A felborított Yuri Cortez ekkor sem esett kétségbe, s talán élete legjobb képeit csinálta. Meg is lett az eredménye.

Ugyanis egy horvát turisztikai hivatal, a HTZ kapott is az alkalmon, hétnapos nyaralásra hívta Horvátországba a Cortez családot - derül ki az Origo cikkéből.

"Horvátországba elég a jókedvedet és a kamerádat magaddal hoznod, biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod a horvát tájakat és a történelmi szépségeket"

- olvasható a HTZ közleményében.

(AFP / Mladen Antonov)

A HTZ közlése alapján az 53 éves salvadori fotós elfogadta az ajánlatot és augusztus végén várják Horvátországba.

"Ez egy olyan ajánlat, amit nem lehet visszautasítani. Megtisztelő, hogy eljuthatok Horvátországba. A meccs után úgy éreztem, nekem is van közöm az országhoz, a döntőben is a horvátoknak szurkoltam"

- reagált Cortez.

A gólöröm utáni pillanatokról készült képeket itt tekinthetik meg.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 4. 21:32
×
×
×
×