eur:
392.74
usd:
362.95
bux:
72155.85
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Malmö, 2018. június 19.Svéd rendőrök helyszínelnek Malmö belvárosában, ahol lövöldözés történt egy rendőrőrs közelében 2018. június 18-án. Legkevesebb hatan megsebesültek, a rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint egy 18 éves és egy 29 éves férfi életét vesztette. (MTI/AP/TT/Johan Nilsson)
Nyitókép: JOHAN NILSSON

Újabb halálos áldozata van a malmői lövöldözésnek

Bandaháború, leszámolás állhat a hétfő esti svédországi támadás háttérében.

A svéd rendőrség korábbi közleményében két halott, egy 18 éves fiatalember és egy 29 éves férfi szerepelt, akiknek életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

Három sebesültet, ők 21 és 32 év közöttiek, jelenleg is kórházban ápolnak. Állapotuk súlyos, de stabil. Stefan Sintéus malmői rendőrfőnök elmondta, hogy

a halottak és a sebesültek is a rendőrség számára ismert alvilági figurák, valamennyien bűnbandák tagjai, akik súlyos bűncselekményekben érintettek.

Az Aftonbladet svéd napilap úgy értesült, hogy az incidens egy rendőrőrs közelében történt, így a rendőrök gyorsan kiértek a helyszínre. Hírügynökségi jelentések szerint az áldozatok éppen egy internetes kávézóból távoztak, amikor rájuk lőttek. Szemtanúk az újságnak arról beszéltek, hogy 15-20 lövést hallottak. Egyes szemtanúk szerint a lövéseket egy automata fegyverből adták le.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Otthonfelújítási Program: elérhető a kivitelezők és tanácsadók listája

Otthonfelújítási Program: elérhető a kivitelezők és tanácsadók listája

Korábban már írtunk arról, hogy az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. honlapján az Otthonfelújítási Programhoz kapcsolódóan megjelent a támogatott termékek, berendezések listája. Ezúttal arról számolt be az ÉMI, hogy a honlapon már látható a program megvalósításában kivitelezőként, valamint tanácsadóként opcionálisan bevonható eddig regisztrált vállalkozások listája is, amik folyamatosan bővülnek a vállalkozások regisztrációi alapján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×