eur:
394.78
usd:
365.41
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Münster, 2018. április 7.Fegyveres rendőr egy lezárt utcaszakaszon az észak-rajna-vesztfáliai Münster belvárosában, ahol egy kisteherautó egy vendéglő teraszán ülő emberek közé hajtott 2018. április 7-én. Az incidensben legkevesebb hárman életüket vesztették, többen megsebesültek. A sofőr végzett magával. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Nyitókép: SASCHA STEINBACH

Országos razzia Németországban a szervezett bűnözés ellen

Országos razziát indított szerdán a német szövetségi rendőrség a szervezett bűnözés ellen - közölte több igazgatóság a Twitteren.

A razziázó rendőrök a szövetségi rendőrség létezése óta a legszélesebb intézkedési jogkört kapták meg most a feladat elvégzéséhez.

A Bild című lap értesülése szerint a rendőrség az embercsempészetre és szexrabszolgaságra koncentrál. A piros lámpás negyedekben több mint 60 bordélyházat, illetve magánlakást kutatnak át. Területileg Észak-Rajna-Vesztfáliára összpontosítanak.

A dpa hírügynökség a stuttgarti szövetségi rendőrségi igazgatóság szóvivőjétől úgy értesült, hogy főleg a szexrabszolgaként kézről kézre adott, hamis vízummal az országba hozott thaiföldi nők és transzneműek áruba bocsájtóit keresik, konkrétan 17 feltételezett főbűnöst. A frankfurti főügyészség által elrendel razziákban mintegy 1500 rendőr vesz részt.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×