eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Megerőszakolta és megölte lánya osztálytársát

Dél-Koreában halálra ítéltek szerdán egy férfit, aki megerőszakolta és meggyilkolta lánya osztálytársát - közölték helyi igazságügyi hatóságok.

A 36 éves Li Jung Hak bevallotta, hogy tavaly szeptemberben saját otthonában megfojtotta a 14 éves lányt, akit előzőleg bedrogozott, majd fajtalankodott vele.

A bíróság a férfi lányát négy év börtönnel sújtotta, mert otthonukba csalta osztálytársát, később pedig segített apjának a holttest eltüntetésében.

Az eset hatalmas megütközést váltott ki Dél-Koreában, miután a férfi ismert volt egy korábbi tévéműsorból, amelyből kiderült, hogy egy ritka fogbetegségben szenved, és lányával - akinek hasonló betegsége van - nagy szegénységben él.

A bíróság kiemelte, hogy Li nem tanúsított megbánást, sem együttérzést áldozata iránt. A bírák szerint a férfi javíthatatlan, később hasonló vagy ennél súlyosabb büntettet követne el. Linek azt felrótták, hogy prostitúcióra kényszerítette a feleségét, akit legalább egy tucatnyi férfival kényszerített szexre. Verte, a szexuális légyottokat pedig filmre vette. Felesége tavaly szeptemberben öngyilkos lett.

Az apát csalással is megvádolták, mert a lánya fogbetegségének kezelésére adományokból összegyűjtött 873 ezer dollárnyi (220 millió forint) összeget magára költötte. Luxuskörülmények között élt a kormányzattól kapott támogatásokból és adományokból, amelyeket azoktól kapott, akik megsajnálták a tévében bemutatott nyomorúságát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×