eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
A pillanat, amikor a rendőrök betörtek a Las Vegas-i merénylő szobájába

A pillanat, amikor a rendőrök betörtek a Las Vegas-i merénylő szobájába

Nyilvánosságra hozta a BBC a hangfelvételt, amelyen a Las Vegas-i lövöldözőt kereső rendőri különleges egységek rátalálnak a Mandalay Bay szálloda 32. emeletéről gyilkoló férfira.

"Elértük a gyanúsított szobájának az ajtaját, és mindenki, aki a környéken van tudjon róla, és húzódjon vissza" - mondja a különleges egység vezetője a diszpécsernek, majd jelzi, be kell rontaniuk, hogy megnézzék, reagál-e rájuk a férfi, vagy esetleg már nincs is a helyszínen.

Ekkor a diszpécser felszólítja a hotel 32. emeletén lévő összes rendőrt, hogy húzódjanak vissza, mert a különleges egység robbantani fog.

"Behatolás, behatolás, behatolás" - mondja a rádióba a kommandós, majd robbanás hangja hallatszik. "Tiszta, egy gyanúsított a földön" - jelenti, majd a diszpécser visszakérdez, ez a Mandalay Bay 32. emelet 135-ös szoba-e, és a tiszt ekkor már nyugodt hangon válaszol. 

"Mindkét szoba biztonságos, egy gyanúsítottunk van a földön, és rengeteg fegyver. Határozottan ez az a hely, ahonnan tüzet nyitott a tömegre" - mondja a rendőr.

Cikkeink a lövöldözésről:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×