eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

„Nincs perspektívája a bevándorlóknak”

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint a Németországban élő bevándorlóknak hosszútávon nincs perspektívája, ha nem kapnak munkát, nem tudnak felzárkózni, akkor könnyen radikalizálódhatnak.

A szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában elmondta, a bevándorlókban a sikertelenség könnyen dühöt vált ki és könnyen radikalizálódhatnak, ha szélsőséges vallási csoportokkal találkoznak. Ezek a csoportok terrorcselekmények elkövetésére szervezhetik be ezeket az embereket.

Elmondta még, hogy azokat a bevándorlókat, akik elhagyták az országot a saját országuk már nem fogadja vissza, ami ugyancsak nagy problémát jelent. Ők ott szocializálódtak, ott voltak a családi és baráti kapcsolataik, ahonnan kiszakadtak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×