eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Megnevezték az angol királyi család megzsarolt tagját

Egy amerikai televízió és egy ausztrál újság megnevezte a királyi család azon tagját, akit egy homoszexuális és kábítószeres ügy kapcsán zsarolt meg két férfi.

A brit sajtó beszámolói szerint egy 30 és egy 40 éves férfi zsarolta meg a királyi család egyik tagját, 50 ezer fontot (18,5 millió forintot) követelve egy kazettáért, amelyen a prominens személyiség kokaint ad át a személyzete egyik tagjának, egy másik felvételen ugyanez az ember homoszexuális aktust folytat.

Bár Nagy-Britanniában a sajtó bírói tiltásra nem hozhatja nyilvánosságra a zsarolás áldozatának nevét, ezt néhány tengerentúli médium mégis megtette. Egy ausztráliai lap beazonosíthatóvá tette a személyt, ez alapján pedig elsőként az egyesült államokbeli Fox News meg is nevezte az illetőt.

Az egyik zsarolással gyanúsított férfi tagadja a vádakat. A London egyik legelegánsabb negyedében élő 30 éves playboy, Ian Strachan ügyvédje is arról számolt be, hogy ügyfele ártatlan, és a férfi édesanyja is azt mondta egy lapban: Ian egy jól nevelt gyermek.

Az 51 éves egykori modell együtt él a fiával, és azt állítja, hogy nagyon közel állnak egymáshoz. Szerinte fia soha semmi, az esethez hasonló dolgot nem követett el élete során.

A zsarolási eset még augusztusban történt. Ismeretlenek telefonon vették fel a kapcsolatot a királyi családdal, majd megbeszélték, hogy az uralkodóház egyik tanácsadója egy szállodában találkozik a két zsarolóval. Megnézik a videót, átadják azt, cserébe a két férfi megkapja a kért összeget.

A ház azonban felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, a találkozóra pedig már egy beépített rendőr ment el. A két férfit le is tartóztatták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×