eur:
397.28
usd:
360.42
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Tragédia a Chelsea-nél: lezuhant az alelnök gépe

A Chelsea tiszteletbeli alelnökét szállította az a magánhelikopter, amelynek roncsait szerda délben találták meg az angliai Cambridgeshire-ben. Phillip Carter a Liverpool elleni Bajnokok Ligája elődöntő után tartott hazafelé a gépén, amikor az lezuhant.

Helikopter-balesetben életét vesztette Phillip Carter, a Chelsea labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke, és három utastársa.

A Twin Squirrel roncsait a rendőrség a délelőtti órákban találta meg az angliai Cambridgeshire grófságban.

Egyes jelentések szerint a helikopteren utazott a férfi tizenéves fia is. A balesetben életét vesztette a harmadik utas, Jonathan Waller, és a pilóta, Stephen Holdich is.

Phillip Carter a kedd esti Liverpool - Chelsea Bajnokok Ligája elődöntő után szállt gépre, hogy mielőbb hazajusson.

A helikopter helyi idő szerint 23 órakor szállt fel a liverpooli John Lennon Repülőtérről, ám nem érkezett meg Carter privát rezidenciájára. A kapcsolatot hajnali egy óra előtt vesztették el a pilótával.

1996 októberében hasonló veszteség érte a Chelsea-t: akkor a klub ugyancsak egy Twin Squirrel helikopterrel utazó alelnökét, Matthew Hardingot és négy utastársát érte légi baleset, miközben hazafelé tartottak egy Bolton Wanderers ellen vívott mérkőzésről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Este indult meg az új forintgyengülés

Este indult meg az új forintgyengülés

Jelentős gyengülést szenvedett el hétfőn a forint a vezető devizákkal szemben, amellyel kilógott a régiós mezőnyből, így magyarspecifikus okok állhatnak a mozgás mögött. A várt alá bukó magyar inflációs adat nyomán kedden tovább esett a forint, délelőtt megközelítette a 398-as szintet az euróval szembeni árfolyam, így újabb egyhavi forintmélypontot látunk. Délután aztán elkezdett visszaerősödni a magyar fizetőeszköz, amit este gyorsan egy felszúrással el is veszített.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×