eur:
395.9
usd:
358.38
bux:
72088.13
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Hárman haltak meg a járőrkocsiban

Irakban újabb négy amerikai katona halt meg - közölte a bagdadi amerikai parancsnokság. Az iraki felkelők Díjala tartományban robbantották fel egy amerikai járőr gépkocsiját.

Ezzel 3274-re emelkedett a 2003 márciusi invázió óta Irakban elesett amerikaiak száma.

Közben Bagdadban egy rendőr meghalt, egy pedig megsebesült, amikor pokolgép robbant reggel az északi Azamíja szunnita kerületben.

Címlapról ajánljuk
Szabó László párizsi értékelése: ez a magyar parasport aranycsapata!

Szabó László párizsi értékelése: ez a magyar parasport aranycsapata!

A feladat, hogy a mindennapokban is nőjön a fogyatékkal élők iránti elfogadás, mindenkié, a médiáé is: "ne mástól várjuk el, hogy majd ő elvégezze azt a munkát, amit a fogyatékosok érdekében lehet végezni, hanem nézzük meg, hogy mi mit tehetünk értük" – fogalmazott az InfoRádióban a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Visszatért a Földre Kína rejtélyes űrrepülőgépe

Visszatért a Földre Kína rejtélyes űrrepülőgépe

Kína többször használható kísérleti űrrepülőgépe visszatért a Földre, miután 268 napig keringett a bolygó körül. A nyolc hónapja felbocsátott járműről keveset tudni, de a jelek szerint Kína is érdeklődik a jóval fenntarthatóbb űrrepülést lehetővé tevő, többször is használható űrrepülőgépek kifejlesztése iránt, amely a nyugati űrkutatást már évtizedek óta foglalkoztatja - írta meg a Space.com.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×