eur:
393.82
usd:
355.41
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Kompromittáló fotók a liberális politikusról

Veszélybe kerültek a skóciai parlamenti választásokon induló fiatal liberális politikus esélyei. A 19 éves Stuart Douglas-ről olyan fotók jelentek meg a sajtóban, amelyeken részegen fetreng a földön.

A skóciai választások valószínűleg legfiatalabb indulójának részegségéről készült képek eredetileg Stuart Douglas MySpace és Bebo oldalain jelentek meg.

Az egyiken éppen üvegből vedel, egy másikon üveges tekintettel a földön fekszik, a végállapotot pedig az a felvétel mutatja, amelyen a barátai megágyaznak neki néhány ruhával.

A fiatalember MySpace oldala ezen a linken érhető el, de csak az ismerősei láthatják személyes profilt.

A képeket látva az ifjú politikus egyik barátjának azt írta az interneten: "Kissé fáj a fejem ma reggel. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire berúgtam, amíg nem láttam a fotókat. Mennyi bort ittam tegnap este?"

A Motherwell és Wishaw körzetben induló képviselőjelölt azt mondta, hogy a képek nem egy alkalommal készültek, és miután a fotókat lehozta az egyik helyi lap is, nem győzött elnézést kérni: "Sajnálom, ha a képek miatt valaki csalódott bennem. De azt szeretném, ha nem a felvételek, hanem a közösség érdekében végzett kemény munka alapján ítélnének meg".

Se több, se kevesebb

A Glasgow-i Egyetemen elsőéves jogászhallgató - aki szabadidejében bélyeget gyűjt és történelmi csaták újrajátszásában vesz részt - úgy fogalmazott, hogy a mostani eset egy jó lecke a jövőre nézve.

Édesanyja mindesetre védelmébe vette: "Az egyik kép azután készült, hogy a perui utcagyerekek érdekében végzett önkéntes munkája után hazatért. Legalább annyira a fáradtság, mint az ital miatt dőlt ki."

A liberális demokraták szóvivője így kommentálta az esetet: "Egy fiatalember túl sokat ivott. Nem történt se több, se kevesebb."

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×