eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Putyin keresztlánya tehet Abramovics válásáról?

Az orosz elnök keresztlánya mutatta be egymásnak a Chelsea dúsgazdag tulajdonosát, Roman Abramovicsot és azt a modellt, aki miatt az üzletember házassága tönkrement.

Kszenya Szobcsakot vádolja Roman Abramovics elvált neje azzal, hogy elrontotta a házasságát. Õ volt ugyanis az, aki volt férjét és Daria Zsukovát egy estélyen bemutatta egymásnak.

Irina tizenöt évnyi házasság után vált el a Chelsea tulajdonosától, amiért 150 millió fontot (csaknem 54 milliárd forint) kapott.

Roman Abramovics és a 24 éves modell barátsága már korábban is gyanút keltett, a férfi azonban cáfolta, hogy ez lett volna a válás oka.

A volt feleség szerint egyértelmű, ki a hibás a történtekért: "Irina gyűlöli Kszenyát, sosem fogja elfelejteni, amit tett" - jelentette ki az üzletember egyik bizalmasa.

"Roman egy gyenge, forróvérű férfi, akit - főleg a vagyona miatt - sok kísértés ér. Irina azonban biztos abban, hogy volt férje korábban sosem lépett félre, mert túlságosan is lekötötte a munkája" - tette hozzá.

Az üzletember barátja szerint a volt feleségnek semmi oka nem volt arra, hogy kételkedjen férjében, egészen addig, míg Kszenya Szobcsak be nem mutatta Daria Zsukovának Abramovicsot.

Az üzletember és a modell kapcsolata az orosz elnököt is bosszantja, hiszen Knyesza a keresztlánya, Roman Abramoviccsal pedig - bár a többi oligarchát nem "kedveli" - jóban van.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×