eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A pokol tombolt az öregek otthonában

Oroszországban legkevesebb 63 ember meghalt, 27-en pedig megsérültek, amikor tűz keletkezett egy öregek otthonában a déli Kubány térségében - jelentette az Interfax orosz hírügynökség.

A dél-oroszországi Kubány térségében fekvő Kamisevackaja faluban lévő öregek otthonában a hálótermek épülete teljesen leégett. A tűzben 63 ember halt meg.

A rendkívüli helyzetek minisztériumának illetékesei azt közölték, hogy az épület közép-európai idő szerint röviddel éjfél előtt gyulladt ki, ám a tűzoltók csak a riasztás után egy órával értek a helyszínre.

Pjotr Jefremov, a Krasznodari terület katasztrófavédelmi főosztályának vezetője szerint harminchárom embert sikerült élve kimenteni.

A tábornok elmondta, hogy az épületet nemrégiben újították fel, és korszerű tűzvédelmi rendszerrel látták el. Az őr csak a tűzvédelmi rendszer harmadik jelzése után, a füstöt észlelve riasztotta a tűzoltókat.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×