eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Újabb levélbomba robbant Nagy-Britanniában

Feltehetőleg levélbomba lépett működésbe egy irodaházban a Londontól délnyugatra fekvő Wokinghamban, megsebesítve két embert - közölte a brit rendőrség.

"Kisebb detonációhoz" szálltak ki a mentőszolgálatok az Oakland Business Centerhez, valószínűleg egy postai küldemény robbant fel, és okozott sérüléseket - állt a rendőrségi közleményben. Az épületet kiürítették, és kordont vontak köré.

A Sky News brit hírtelevízió értesülése szerint egy gyorshajtási bírságok beszedésében közreműködő cégnél történt a robbanás.

A hatóság szerint túl korai lenne megállapítani, hogy a keddi eset összefüggésben állt-e azzal, hogy hétfőn levélbomba robbant egy londoni díjbeszedő cég irodájában. A hétfői robbanásnak egy sérültje volt.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×