eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Kézről kézre jár a színésznő házi szexmozija

Iránban egyre nagyobb számban jelennek meg a titokban felvett pornográf DVD-k a piacokon és az internetes oldalakon.

Egy helyi szappanopera sztárját akár korbácsolásra is ítélhetik, miután egy olyan felvétel terjed az irániak között, amelyen állítólag ő látható szex közben.

A népszerű televíziós sztár, Zahra Amir Ebhrahimi tagadja, hogy ő szerepelne a filmen, szerinte volt vőlegénye hamisította a felvételeket.

Az ország szigorú erkölcsi törvényei tiltják a házasságon kívüli szexuális életet.

Az iráni hatóságok közben arra figyelmeztették a nőket, hogy számos üzlettulajdonos rejtett kamerákat szerelt fel olyan helyeken, ahol vendégei levetkőznek, így például az edzőtermekben és az uszodákban.

Mahmud Ahmedinezsád iráni elnök komoly harcot folytat annak érdekében, hogy az általa nemkívánatosnak tekintett nyugati kulturális hatásokat kiszorítsa az országból.

Tavaly a nyugati és illetlen zenék lejátszását megtiltották az állami irányítású televízió- és rádióállomásoknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×