eur:
394.17
usd:
364.7
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

Simpson-botrány: rémálom törölve

Néhány nappal azután, hogy napvilágra került: OJ Simpson könyvet ad ki arról, hogyan ölte volna meg feleségét, ha ő tette volna, a történet újabb fordulatot vett. A kötet kiadója meggondolta magát. A közfelháborodás miatt nem lesz se könyv, se további tévényilatkozat.

Az amerikai sportoló-filmsztár feleségét és annak szeretőjét csaknem tizenkét évvel ezelőtt holtan találták a házaspár luxusvillájában. A vérfürdő idején a Simpson gyermekek a ház felső szintjén voltak. A gyilkosság rejtélye 12 év óta nem oldódott meg, Simpson azóta is tagadja, hogy ő ölte volna meg feleségét.

Nemrég azonban bejelentette: könyvet jelentet meg Ez lenne az én gyilkos tervem címmel. Néhány kritika már megírta: OJ hipotézise vérfagyasztóan részletes és valóságos.

Így csak megerősíti azokat, akik ma is igazságtalannak tartják az indulatairól ismert sportoló-színész felmentését, és úgy vélik: Simpson ölte meg feleségét féltékenységből.

A hírek szerint azonban Rupert Murdoch könyvkiadó meggondolta magát. Mégsem jelenteti meg a vitatott kiadványt, egyben elnézést kért azoktól, akikben ez a hír fájdalmat keltett. Külön elnézést kért az egykori feleség Nicole Brown, valamint szeretője, Ron Goldman családjától.

Címlapról ajánljuk
Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

A hat (szinte) hibátlan gyakorlatot bemutató Mészáros Krisztofer a kilencedik helyen végzett a férfi tornászok egyéni összetett versenyében. Összpontszáma 83,899 lett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

A forint szerdán is tovább esett az euróval szemben, a jegyzések 396 felett is jártak, azaz újabb háromhetes mélyponton járt  a magyar fizetőeszköz, aztán késő délután volt egy hirtelen erősödés 394-ig. Ez az esti Fed-döntés előtti, illetve hónap végi pozíciózárásokkal is összefügghetett. A japán jegybank mai váratlan kamatemelése után a jen március óta nem látott csúcsra erősödött a dollárral szemben, ez pedig a carry trade ügyletek miatt nem segíti a magasabb kamatozású devizák erősödését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×