eur:
394.62
usd:
365.24
bux:
73854.68
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Slota most feljelentésekkel fenyegetőzik

A Szlovák Nemzeti Párt elnöke folytatja magyarellenes megnyilvánulásait. Ján Slota most sikkasztással vádolja a Magyar Koalíció Pártjának korábbi minisztereit.

Ján Slota legutóbbi sajtóértekezletén azt ígérte, rövidesen bizonyítékokat tár a nyilvánosság elé arról, hogy az MKP korábbi miniszteri rendszeresen törvényt sértettek, és jelentős pénzösszegeket sikkasztottak el.

Slota állítása szerint a bizonyítékokat a tárcáknál folyó belső ellenőrzés befejezése után, legkésőbb november végén hozza nyilvánosságra.

Addig semmilyen részletet nem hajlandó elárulni, ám mint mondta, valószínűnek tartja, hogy büntetőjogi feljelentések is születnek az ügyben.

A korábbi Dzurinda kormányban az MKP politikusai négy tárcát irányítottak, az építési és régiófejlesztési, az iskolaügyi, a földművelési, valamint a környezetvédelmi minisztériumot.

Az MKP határozottan visszautasította a vádakat. A párt hivatalos állásfoglalása leszögezi: amennyiben az SNS nem vet véget a hazugságokon alapuló vádaskodásoknak, az MKP bírósági úton fog védekezni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Komoly lépést tehet a negyeddöntő felé a női kézilabda-válogatott – élőben

Angola ellen játszik a magyar női csapat a harmadik csoportmérkőzésen az olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×