eur:
393.16
usd:
363.2
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Fidel Castro halálos beteg?

Az Egyesült Államok kormánya szerint Fidel Castro kubai vezető halálos rákos beteg és aligha lesz képes újra ellátni összes feladatát - írja a Time hetilap.

A Time amerikai hetilap meg nem nevezett amerikai forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Fidel Castro rákos, halálos beteg, így többet már nem lesz képes Kuba teljes körű vezetésére.

A kubai vezető halálos betegségéről szóló hírek azt követően kaptak szárnyra, hogy az ország külügyminisztere, Felipe Perez Roque bejelentette: a 80 éves politikus "felépülése folytatódik".

Fidel Castro még augusztusban jelentette be, hogy feladatköre egy részét testvérére, Raulra testálja, mivel egy műtét nyomán "pár hétig" képtelen lesz ellátni feladatait.

Címlapról ajánljuk

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×