eur:
390.81
usd:
359.64
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Irán kedvét nem lehet elvenni

Az iráni külügyminiszter szerint jó úton haladnak az ország atomprogramjáról folytatott tárgyalások az Európai Unió és Irán között.

Manusehr Mottaki az ENSZ New York-i székhelyén ugyanakkor hangsúlyozta: Teherán továbbra is elutasítja, hogy az egyeztetéseket előfeltételekhez kössék, azaz hogy Irán leállítsa vitatott urándúsító tevékenységét.

Az iráni hírügynökség - jól értesült forrásaira hivatkozva - azt jelentette, hogy Javier Solana, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője és Ali Laridzsáni nukleáris ügyekben illetékes iráni főtárgyaló ma ismét találkozik Brüsszelben.

A két politikus harmadjára ül tárgyalóasztalhoz, hogy megvitassa az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja és Németország által Teheránnak felkínált javaslatcsomagot.

Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor párbajtőrvívó a negyedik, Pupp Réka cselgáncsozó az ötödik helyen végzett az olimpia második napján. Mind a két csapatunk, a női kézilabda és a férfi vízilabda is egygólos győzelmet aratott. Major Veronika nyolcadikként zárta a légpisztolyos női döntőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×