eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Belehalt sebesüléseibe a futballmeccs után meglőtt bankár

Belehalt sebesüléseibe az orosz központi bank elnökének első helyettese, Andrej Kozlov, akit szerdán lőttek meg ismeretlenek - közölte egy magas rangú kórházi orvos.

A merénylet egy moszkvai sportpályánál történt, ahol futballmeccset játszottak egy kereskedelmi bank alkalmazottai.

Andrej Kozlov gépkocsijához tartott, amikor két fegyveres tüzet nyitott rá. Sofőrje azonnal meghalt, az elnökhelyettest súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Egyes hírek szerint a 41 éves Andrej Kozlov fejlövést kapott, más híradások arról számoltak be, hogy a bankárt a mellkasán és a gyomránál érte találat.

Andrej Kozlov a bankrendszer felügyeletével foglalkozott az orosz központi pénzintézetnél.

Feladata volt a nehezen átlátható bankrendszer szabályozása, a pénzmosással és más pénzügyi bűncselekményekkel vádolt pénzintézetek bezárása. Az ellene elkövetett merénylet valószínűleg bérgyilkosság volt.

Címlapról ajánljuk
Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Ki korán kel, győzelmet lel: a magyar csapat ötgólos hátrányból jött fel, és Simon Petra góljával 25-24-re verte a brazilokat a párizsi olimpia csoportkörének második fordulójában.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×